Praktische info

Algemeen

Datum: donderdag 2 mei 2019
Dagprogramma: 11.00-18.00 uur – Maassilo Rotterdam
Avondprogramma: 19.30-23.30 uur – Club NOW&WOW Rotterdam
Kaarten gratis voor kinderen tot 18 jaar en €5,- voor volwassenen, inclusief twee gratis drankjes

Bereikbaarheid

De Maassilo is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. 

Mocht je toch met de auto komen, dan is het helaas niet mogelijk om deze te parkeren op de kade bij de Maassilo. We raden aan om gratis te parkeren bij PR Slinge. Vanaf hier is het één metrohalte naar de Maashaven. 

Eten & drinken

Op het festival zijn meerdere barren om drankjes te halen en staan langs de kade foodtrucks om een hapje te eten. Hier kan zowel contant als met PIN worden afgerekend. Verder is voor kinderen water gratis verkrijgbaar en kost limonade €1,-. Volwassenen die een kaartje hebben gekocht, ontvangen bij de ingang twee muntjes om drankjes te halen. 

Garderobe

Op het event zijn bewaakte garderobe en kluisjes aanwezig. In de kluisjes kunnen spullen gemakkelijk en veilig opgeborgen worden. Hierin passen ongeveer 3 tot 5 jassen.

Aan de balie van de bewaakte garderobe kun je €10,- borg betalen voor de huur van een kluisje (PIN en contant), waarna je een sleutel ontvangt. Berg je spullen veilig op in de kluis en sluit deze goed. Heb je tijdens het evenement nog iets nodig? Open de kluis met de sleutel. Ga je naar huis? Lever de sleutel in bij de balie en ontvang de borg terug. Let op: bij betaling met PIN ontvang je de borg terug in contanten. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Voor het dagprogramma is de begane grond van de Maassilo geheel toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Enkel de kelder is niet rolstoeltoegankelijk. 
Voor het avondprogramma is Club Now&Wow voor rolstoelen bereikbaar via de CME-ingang (hoofdingang). Een beveiliger zal je hier verder begeleiden naar de entree & lift van Club Now&Wow (10e verdieping).

Op de begane grond zijn de toiletten in de kleine zaal rolstoeltoegankelijk. In Club Now&Wow is het toilet naast de bar in Place Pigalle rolstoeltoegankelijk.

Adres

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

46.17.1.47