New Scientist Live

Dagdeel: avond Categorie: vragen

Avondprogramma 19.30-22.30 | New Scientist Live - Club WOW

Tijdens New Scientist Live gaan wetenschappers met wetenschapsjournalisten Martijn van Calmthout en Joris Janssen in drie talkshows met elkaar in gesprek over spannende onderwerpen. Gaat de quantumcomputer onze maatschappij veranderen? Wat is het voedsel van de toekomst? Worden grote vragen over donkere materie, botsende zwarte gaten en de herkomst van ons heelal de komende jaren beantwoord?

Programma

New Scientist Live #1  | En snel een beetje! Over de quantumcomputer

Met Barbara Terhal en Harry Buhrman

New Scientist Live #2 | Wat is het voedsel van de toekomst?

Met Karin Thomas en Jaap Seidell

New Scientist Live #3 | Ik ben klein, jij bent groot 

Met Freya Blekman en Ivo van Vulpen 

New Scientist NL
New Scientist is hét internationaal toonaangevende magazine over wetenschap en technologie, en is er sinds juni 2013 ook in het Nederlands. New Scientist verwondert en verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Dankzij onze focus op ‘ideeën die de wereld veranderen’ en de balans tussen diepgang en toegankelijkheid, is New Scientist populair bij een breed publiek.

Martijn van Calmthout is natuurkundige, schrijver en hoofd communicatie bij Nikhef Instituut en was journalist bij de Volkskrant. Joris Janssen is coördinerend redacteur bij New Scientist NL en schreef het boek ‘Exoplaneten’ (2017).

46.17.1.47