Feit of Fabel Quiz met Klaas van Kruistum

Ben jij een echte alleskenner? Dat gaan we testen in deze Feit of Fabel Quiz! In deze spelshow nodigt Klaas van Kruistum verschillende wetenschappers uit om jouw kennis te testen over dino’s, weer, sterrenstof en angst! Weet jij meer dan Klaas en de wetenschappers?

Tijdschema: 
11:30 – 12:00 | Het weer met Jennifer Faber
12:30 – 13:00 | Sterrenstof met Rasa Muller
14:30 – 15:00 | Dino’s met Pasha van Bijlert
15:30 – 16:00 | Angst met Lynn Mobach

Het weer en klimaat met Jennifer Faber
Wat weet jij van het weer? Jennifer Faber was jarenlang weervrouw voor RTL. Daarvoor studeerde ze meteorologie, dus zij kan als geen ander de feiten van de fabels onderscheiden.

Wat denk jij? Kan het alleen sneeuwen als het vriest? En is het waar dat de aarde kouder wordt als er smeltwater in de oceanen terechtkomt? Ontdek het bij de Feit of Fabel Quiz op Expeditie NEXT! Lees hier meer. 

Sterrenstof met Rasa Muller 
Is er iets of niets in het grote heelal? Waarom bestaan er sterren? Wat zijn neutrino’s? Wat zijn leuke feitjes over de ruimte? En zijn er eigenlijk ook fabels? Rasa Muller staat voor ons paraat! Lees hier meer. 

Dino’s met Pasha van Bijlert
Pasha van Bijlert en Klaas van Kruistum, wat wil je nog meer? Ga jij ook langs de Feit of Fabel Quiz? Geen stelling over dino’s is te gek. Herken jij de fabels tussen de feiten? Lees hier meer. 

Bang zijn met Lynn Mobach 
Bang zijn we allemaal wel eens. Maar toch weten we er niet alles vanaf! Kom naar de Feit of Fabel Quiz en leer van Lynn Mpobach hoe je het beste om kan gaan met angst en spanning! Lees hier meer.