Op natuurexcursie met Boswachter Tim!

Ga op excursie met Boswachter Tim. Misschien ken je hem wel van KRO-NCRV’s Beestenbrigade op Zappelin. Ontdek welke planten en bomen er in Middelburg staan. Ben jij de eerste die een vlinder ziet fladderen? Herken je een boterbloem en fluitenkruid? Ga samen met Tim op avontuur en ontdek hoe tof het is om buiten te zijn!

Let op, beperkte plekken dus reserveer op de dag zelf een plekje door je in te schrijven bij de bar op het Abdijplein. Vooraf inschrijven niet mogelijk, alleen op de dag zelf!

Tijden:

11:30 – 12:00 uur

12:30 – 13:00 uur

13:30 – 14:00 uur

14:30 – 15:00 uur

15:30 – 16:00 uur

16:30 – 17:00 uur

Dit progamma is onderdeel van Op zoek  naar de nieuwe Johannes Goedaert.

Verzorgd door: Tim Hogenbosch was Nederlands bekendste boswachter. Vanuit het Rijk van Nijmegen maakte hij via Twitter en Instagram jongeren enthousiast voor de natuur. Nu is hij bekend van het KRO-NCRV jeugdprogramma Beestenbrigade (te zien op NPO Zappelin). In dit educatieve programma, voor én met kleuters, staat dierenwelzijn en het zorgen voor dieren en natuur centraal. Boswachter Tim trekt met kinderen in de natuur in om ze zo zelf te laten ervaren hoe je makkelijk en leuk de natuur een handje kan helpen, net zoals hij in Middelburg gaat doen!