78. Op natuurexcursie met Boswachter Tim!

Ga op excursie door de prachtige Martenatuin met Boswachter Tim. Misschien ken je hem wel van KRO-NCRV’s Beestenbrigade op Zappelin. Ontdek welke planten en bomen er in de tuin staan. Ben jij de eerste die een vlinder ziet fladderen? Of herken jij een boterbloem of fluitenkruid? Ga samen met Tim op avontuur en ontdek hoe tof het is om buiten te zijn!

De Martenatuin is een grote stadstuin achter Museum Martena, midden in de binnenstad van Franeker. Vanuit de Voorstraat, de drukste winkelstraat van Franeker, loop je zo de kleurrijke oase van rust in!

 

Tim Hogenbosch was Nederlands bekendste boswachter. Vanuit het Rijk van Nijmegen maakte hij via Twitter en Instagram jongeren enthousiast voor de natuur. Nu is hij bekend van het KRO-NCRV jeugdprogramma Beestenbrigade (te zien op NPO Zappelin). In dit educatieve programma, voor én met kleuters, staat dierenwelzijn en het zorgen voor dieren en natuur centraal. Boswachter Tim trekt met kinderen in de natuur in om ze zo zelf te laten ervaren hoe je makkelijk en leuk de natuur een handje kan helpen, net zoals hij in Franeker gaat doen!

 

13.00 – 13.30 uur

14.00 – 14.30 uur

15.00 – 15.30 uur

16.00 – 16.30 uur 

17.00 – 17.30 uur