Wetenschappelijke boekenmarkt met signeersessies!

Kom een kijkje nemen bij de wetenschappelijke boekenmarkt! De Drvkkery heeft een hele leuke selectie kinderboeken, gericht op wetenschap. Snuffel hier rond, koop een boek en laat die misschien zelfs signeren door de schrijver!

Signeersessies:

15.30 – 16.00 uur – Auke-Florian: deze bioloog en onderzoeker is ook nog eens schrijver! Niet alleen van columns in verschillende kranten, maar ook van een kinderboek: Perronpapegaaien & krekelcriminelen, op safari in de stad!. We ontmoeten spreeuwen die treinen laten vertrekken, een meeuw die boodschappen doet, vissen die hun eigen deurbel hebben en nog veel meer. Duik deze dierenwereld in en laat je verrassen.

16.30 -17.00 uur – Sterrin Smalbrugge: als er iemand veel over reptielen weet, is Sterrin het wel. Dit is terug te lezen in haar kinderboeken Het Grote Reptielenboek en Sterrins Reptielenreis. Twee onweerstaanbare boeken boordevol weetjes, gave foto’s en grappige illustraties. Sterrin laat zien hoe fascinerend reptielen zijn. Lees je eigen gesigneerde boek van haar en ontdek het zelf.