Avond programma

Leef jij in een wereld tussen realiteit, droom en toekomst? Kom mee naar een plek waar wetenschap, kunst en het dagelijks bestaan samenkomen. Schuif aan bij New Scientist Live waar Martijn Calmthout samen met topwetenschappers zoals Jaap Seidell en Ivo van Vulpen in discussie gaat over de razendsnelle opkomst van de quantumcomputer, het voedsel van de toekomst en de allerkleinste deeltjes van het bestaan.

In Universiteit van Nederland Live leer je alles over in slaap vallen en doorhalen, en hoe je de eeuwige jeugd kunt behouden. Tussendoor ontdek je of je in de toekomst kunt daten met robots of je partner vindt op basis van DNA. Duik vervolgens in bed met Eveline van Rijswijk en 6 jonge topwetenschappers voor wat luchtige pillowtalk.

Wil je liever wat doen? Kom in de juiste brainwave bij de installatie Mind over Matter of krijg een Braingasm van een video. De expositie City Lab, bestaat uit maar liefst 9 activiteiten en opstellingen waar experts en wetenschappers  in samenwerking met NEMO Kennislink je laten meedenken over nieuwe scenario’s voor slimme en leefbare steden. Laat je ook meenemen door Music by Oceans waar muziek de wetenschap ontmoet en sluit de avond af met het optreden van Jacco Gardner.