De kaartverkoop start in maart. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en houd onze Instagram en Facebook-pagina in de gaten.

Uiteraard. Om 10:00 openen de kassa’s. Het programma duurt van 11:00 tot 18:00. Je bent welkom wanneer en hoe lang je zelf wil.

Het programma is gemaakt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar de ervaring leert dat ook jongere kinderen zich goed vermaken bij een deel van het programma. Ook zal er ander soort vermaak, denk aan springkussens, zijn. Voor ieder wat wils!

Er is geen los programma voor volwassenen. Maar elk programmaonderdeel is ook interessant voor volwassenen, en je kunt wetenschappers ook alle aanvullende vragen stellen die je hebt.

Ja, dit mag. Behalve in enkele binnenlocaties, zoals de musea en de kerk, mag je overal eigen eten en drinken consumeren. Er is ook veel lokale horeca die eten en drinken aanbieden.

Middelburg is een compacte stad. Wij zorgen voor bewegwijzering zodat je het festival makkelijk kunt vinden. Op het festival zelf ontvangt iedereen een plattegrond, waarop alle programmaonderdelen duidelijk vindbaar zijn.

Tickets die je op de dag zelf koopt, betaal je met PIN. Eten en drinken kun je pinnen en/of contant betalen, dit is afhankelijk van de horeca in Franeker. Er zijn meerdere pinautomaten in Franeker aanwezig.

Ja, zolang we niet uitverkocht zijn kun je bij de kassa’s op bij het festivalterrein kaartjes kopen.

Ja, we scannen tickets vanaf mobieltjes. Het printen van het ticket is niet nodig, daarmee besparen we met z’n allen weer veel papier!

Nee helaas kan dit niet. Vrijdag 6 mei vanaf 10:00 gaan de kassa’s open.