De kaartverkoop voor het festival in 2024 is nog niet gestart.

Uiteraard. Het programma is van 11:00 tot 17:00 uur. Je bent welkom wanneer en hoe lang je zelf wilt.

Het programma is gemaakt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar de ervaring leert dat ook jongere kinderen zich goed vermaken bij een deel van het programma. Ook zal er ander soort vermaak zijn, denk aan springkussens. Voor ieder wat wils!

Er is geen los programma voor volwassenen. Maar elk programmaonderdeel is ook interessant voor volwassenen en je kunt wetenschappers alle vragen stellen die je hebt. 



Ja, dit mag. Behalve in enkele binnenlocaties mag je overal eigen eten en drinken consumeren. Naast onze barren en foodtrucks is er ook veel lokale horeca die eten en drinken aanbieden.

Wij zorgen voor bewegwijzering zodat je het festival makkelijk kunt vinden. Op het festival zelf ontvangt iedereen een plattegrond, waarop alle programmaonderdelen duidelijk vindbaar zijn. Ook kun je hier de locaties van het programma vinden.

Tickets die je op de dag zelf koopt, betaal je met PIN. Eten en drinken kun je pinnen en/of contant betalen, dit is afhankelijk van de horeca.

Ja, zolang we niet uitverkocht zijn kun je bij de kassapunten ook tickets kopen (met PIN). Vorig jaar was het festival uitverkocht, dus we raden aan om tickets van tevoren online te kopen.

Ja, we scannen tickets vanaf mobiele telefoons. Het printen van het ticket is niet nodig, daarmee besparen we met z’n allen weer veel papier!

Nee helaas kan dit niet.