Algemene informatie partners

Op deze pagina vindt je als partner alle belangrijke informatie voorafgaand aan Expeditie NEXT. Houd deze pagina in de gaten, want in aanloop naar het festival deelt de organisatie van Expeditie NEXT het blokkenschema, een template voor de presentaties en andere praktische bestanden.

Huisregels Walburgiskerk

De Walburgiskerk is belangrijk erfgoed; het is een Nederlands UNESCO-monument. De Stichting Walburgiskerk Zutphen (SWZ) exploiteert de kerk en draagt zorg voor de instandhouding van dit gebouw. Indien jouw programmaonderdeel in de Walburgiskerk is gevestigd dient rekening gehouden te worden met de huisregels van de kerk. De huisregels kan je hier vinden.

Toolkit

Gebruik deze toolkit met algemene informatie, teksten en beeldmateriaal om het evenement Expeditie NEXT aan te kondigen via (online) kanalen. Via deze link download je alle afbeeldingen en video’s van het campagnebeeld die je vrij mag gebruiken. Of je nu meedoet met een programmaonderdeel tijdens het festival, je pand een festivallocatie is of als je het gewoon leuk vindt om je achterban te wijzen op dit festival, kun je onderstaande teksten gebruiken. Mocht je nog materiaal in andere formaten nodig hebben, meer teksten of ook fysieke materialen als posters en flyers willen ontvangen, mail dan naar rutgertiesma@bkb.nl