Prijsvraag

Prijsvraag

Op een dag, ongeveer honderd jaar vanaf nu, vraagt Professor Nova Next zich waarom de wereld zich de afgelopen jaren amper heeft ontwikkeld. En dat terwijl we in 2022 zoveel ideeën, wensen en plannen hadden! Op 6 mei komt Professor Nova Next uit de toekomst gereisd naar het Franeker van vandaag, waar het grootste wetenschapsfestival voor kinderen wordt gehouden: Expeditie NEXT.

Ze heeft een belangrijke missie: Help ons de Wetenschat te vullen en klaar te maken voor de toekomst. Natuurlijk is dit een gigantische klus! Daarom heeft zij jouw hulp hierbij nodig! Help jij Professor Next de Wetenschat te vullen?

Deel je meest creatieve ideeën, oplossingen en uitvindingen met Professor Next. Hoe kan jij de wereld verbeteren met jouw uitvinding?

Denk aan het klimaat, hoe belangrijk dat is! Of red met jouw uitvinding de laatste neushoorn op aarde! Doe jij ook mee? Nova Next kan niet wachten om jullie uitvindingen te zien. Waar wacht je op? Ga aan de slag!

De jury deelt prijzen uit in drie categorieën: de meest creatieve, de meest haalbare en de meest duurzame uitvindingen winnen een dagje uit voor het hele gezin. Verder hebben we nog een boel wetenschapspakketten voor de inzendingen die de jury ook heel goed vindt. Doe je mee?

Prijs: Kaarten voor Expeditie NEXT: hét Nationale Wetenschapsfestival voor het hele gezin, inclusief hotelovernachting in Friesland.* Of win een van de wetenschapspakketten!
Deadline: 19 april
Wat: Fimpje, tekening, foto of knustelwerk van jouw uitvinding
Waar: info@expeditienext.nl / Expeditie NEXT, Westerstraat 252, 1015 MT Amsterdam.

Download de flyer

*Kom je uit de buurt van Friesland en wil je lekker thuis slapen na Expeditie NEXT? Dan win je een dagje weg naar een wetennschapsmuseum, inclusief overnachting natuurlijk!