Ga mee met onze timecruisers! Techniek uit het verleden en de toekomst komen samen in deze bonte gevaartes. Deze fantastische rijdende tijdmachines worden bestuurd door statige tijdreizigers die nieuwsgierig een kijkje komen nemen bij Expeditie Next in Middelburg. Kom jij ook?

In De Grote Reptielen Quiz neemt de enige echte Sterrin jullie mee in de wondere wereld van reptielen. Zo leer je over het leven van slangen, hagedissen, schildpadden en krokodillen. Wat weet jij al over hoe slim hagedissen zijn of over welke gereedschappen krokodillen gebruiken? Welk reptiel is kampioen lange afstand zwemmen en wie kan het beste mikken? Je leert het allemaal tijdens deze interactieve Quiz. Kom je ook?

Ga mee op Expeditie en ervaar de wondere wereld van reptielen!

Kom schommelen op de Silent Swing! Deze schommel combineert speciaal uitgezochte muziek met schommelen en dat zorgt voor een bijzondere ervaring. Zet de koptelefoon op, luister naar muziek, en bevind je even weg uit de drukte. Geniet!

Tussen alle spannende experimenten door, duiken we in de wereld van de wetenschap met deze interactieve theatershow! Boy de Experimenteer Expert gaat experimenteren met Rasa Muller die alles weet over neutrino’s (kom ontdekken wat dat is!) en de Sisters in Science die als vrouwelijke scheikundigen de top van de wetenschap overnemen.

Kom kijken naar de gekste wetenschappelijke proefjes, leer met wetenschappers over de geheimen van de wetenschap en vooral: vraag alles aan ze! Denk je dat het ze lukt om alle vragen te beantwoorden?

Ben jij ook zo’n nieuwsgierig aagje dat altijd wil weten waarom iets zo is of hoe iets werkt? Wat had jij altijd al willen weten van de wetenschap? Vraag het aan Diederik Jekel. Waar Diederik ook gaat, hij is altijd op zoek naar antwoorden op wetenschappelijke vragen. Waarom? Omdat wetenschap overal om ons heen is en het ons helpt de wereld beter te begrijpen. Kom naar Diederik en wie weet heeft hij het antwoord op jouw vragen!

 

Ben jij een echte alleskenner? Dat gaan we testen in deze Feit of Fabel Quiz! In deze spelshow nodigt Klaas van Kruistum verschillende wetenschappers uit om jouw feitenkennis te testen over voetbal, liefde, hersenen, de zon of één van de andere onderwerpen. Weet jij meer dan Klaas en de wetenschappers?

Weet jij ook al veel feitjes? Misschien win jij de Feit of Fabel Quiz wel!