Twee levensechte muggen op stelten, al zoemend dwalen zij rond waarbij zij de mensen zullen laten staren. Een interactieve en theatrale act.

Alvast meer weten over Mosquitoes op stelten? Bekijk www.danceanddiversity.com dan hier!

Verzorgd door Maud Beurskens en Wouter Smeulders van Dance and Diversity.

In de Hoe?Zo! Show stellen nieuwsgierige kinderen vragen aan jonge wetenschappers op het podium. Aan de wetenschappers de taak om deze vragen in een race tegen de klok te beantwoorden. Wat het extra spannend maakt is dat de vragen niet alleen beantwoord moeten worden, maar de wetenschappers moeten het antwoord ook uitbeelden. De show wordt gepresenteerd door de enorm nieuwsgierige Boy Vissers, die ook nog even wil weten wat de wetenschappers nou elke dag precies doen. 

Alvast meer weten of de Hoe?Zo! Show? Bekijk https://hoezoshow.nl/ dan hier!

Verzorgd door onder anderen Boy Vissers, Lennart de Groot, Barbara Braams van de Universiteit Utrecht en Vrije Universiteit Amsterdam.

In de grote Reptielen Feit & Fabel Quiz neemt de enige echte Sterrin jullie mee in de wondere wereld van reptielen! Zo leer je over het leven van slangen, hagedissen, schildpadden en krokodillen. Wat weet jij al over de zwarte mamba en Jezus Christushagedis? Hebben slangen eigenlijk vrienden en hoe oud worden reptielen nou echt? Je leert het allemaal tijdens deze interactieve Feit & Fabel Quiz. Kom je ook?

Ga mee op Expeditie en ervaar de wondere wereld van reptielen.

Alvast meer weten over De Grote Reptielen Feit & Fabel Quiz? Bekijk https://www.sterrinswildworld.nl/ dan hier!

Verzorgd door Sterrin Smalbrugge.