Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De kaartverkoop voor het festival in 2024 is nog niet gestart. Bestel de tickets hier.

Uiteraard. Om 10:00 openen de kassa’s. Het programma duurt van 11:00 tot 17:00 uur. Je bent welkom wanneer en hoe lang je zelf wilt.

Het programma is gemaakt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar de ervaring leert dat ook jongere kinderen zich goed vermaken bij een deel van het programma. Ook zal er ander soort vermaak zijn, denk aan springkussens. Voor ieder wat wils!

Er is geen los programma voor volwassenen. Maar elk programmaonderdeel is ook interessant voor volwassenen en je kunt wetenschappers alle vragen stellen die je hebt. Ja, dit mag. Behalve in enkele binnenlocaties, zoals de musea en de kerk, mag je overal eigen eten en drinken consumeren. Naast onze barren en foodtrucks is er ook veel lokale horeca die eten en drinken aanbieden.

Zutphen is een compacte stad. Wij zorgen voor bewegwijzering zodat je het festival makkelijk kunt vinden. Op het festival zelf ontvangt iedereen een plattegrond, waarop alle programmaonderdelen duidelijk vindbaar zijn. Ook kun je op expeditienext.nl de locatie van het programma vinden.

Tickets die je op de dag zelf koopt, betaal je met PIN. Eten en drinken kun je pinnen en/of contant betalen, dit is afhankelijk van de horeca.

Ja, zolang we niet uitverkocht zijn kun je bij de kassapunten ook tickets kopen (met PIN). Vorig jaar was het festival uitverkocht, dus we raden aan om tickets van tevoren online te kopen.

Ja, we scannen tickets vanaf mobiele telefoons. Het printen van het ticket is niet nodig, daarmee besparen we met z’n allen weer veel papier!

Ja, stuur een mail naar info@expeditienext.nl en wij beantwoorden je vraag graag!

Alle winkels zijn gewoon open en bereikbaar.

Nee, restitutie is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om de tickets aan iemand anders te geven. Je kan de tickets aanbieden via het evenement van Expeditie NEXT op Facebook.