Vrijwilligers gezocht!

Kom jij ons helpen als vrijwilliger op 2 of 3 mei in Middelburg?

Tijdens Expeditie NEXT in Middelburg kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Terwijl duizenden kinderen en hun ouders/verzorgers allerlei proefjes doen of mini-hoorcolleges volgen op het festivalterrein in de binnenstad, zorgen de organisatie en vrijwilligers ervoor dat alles soepel verloopt en iedereen het naar zijn zin heeft.
Vind jij het leuk om daarbij te helpen en je handen uit de mouwen te steken? Als vrijwilliger kun je:

Op 2 mei kan je helpen met de opbouw van het festivalterrein en op 3 mei kan je helpen met veel verschillende taken, waaronder de zaalwacht zijn bij een locatie, de kassa’s bemensen en het scannen van tickets. Je kunt ervoor kiezen om op één van de twee dagen te helpen of allebei. Ook mag je aangeven welke werkzaamheden je leuk vindt om te doen en hoe lang je dat op een dag wilt doen.

Buiten dat je de kinderen een fantastische dag bezorgt, leer je ook nieuwe mensen kennen (of werk je samen met oude bekenden), krijg je een goede lunch, een Expeditie NEXT T-shirt en is plezier gegarandeerd!

Enthousiast geworden?
Meld je dan aan via deze link! Direct contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator is ook mogelijk. Charlotte Kriger staat je graag te woord via charlottekriger@bkb.nl of 06-21177593.